Hirdetések

Hirdetések 2018. október 14-tól október 21-ig.

  • Vasárnap az évközi 28. vasárnap.
  • Október a rózsafüzér hónapja. Az esti szentmisék előtt félórával imádkozzuk a rózsafüzért.
  • Csütörtökön Szent Lukács evangelista ünnepe.
  • Szombaton a 7 órakor kezdődő szentmisét Magyar Hazánkért ajánljuk fel, majd az azt követő szentségimádáson is azért imádkozunk. 9 órától délig a templom nyitva a szentgyónás elvégzésére és imádságra.
  • Jövő vasárnap az évközi 29. vasárnap. Ezen a vasárnapon a missziók javára gyűjtünk a szentmiséken. 
  • Sajnálattal közöljük, plébániánk úgy nevezett ,,vonalas telefonja” műszaki okok miatt még mindig nem működik. Elérhetőségünk személyesen a plébániai iroda nyitvatartási idejében, illetve a szentmisék után a sekrestyében, vagy interneten villámpostán (e-mail címünk: alsovizivarosiplebania@gmail.com) valamint plébániai kormányzó urunk, Marco testvér mobiltelefonjain várja a hozzáfordulókat. Ezek: +36 30 463 7544, vagy +36 20 66 33 593

Kedves híveink!

Egyházközségünk fenntartására, kiadásaink fedezésére várjuk egyházi hozzájárulásuk, más néven az  egyházi adó befizetését a 2018. évre. A hozzájárulás mértéke mindenki lelkiismeretére van bízva. Ajánlott összeg az éves jövedelem 1 százaléka. Számítunk szíves megértésükre. Itt hirdetjük, akik az egyházi hozzájárulásukat bankon keresztül, átutalással szeretnék teljesíteni, adományukat a plébánia 11702036-22377731 számú bankszámlájára is átutalhatják. Sokan választják már ezt korszerű megoldást. Adományaikat előre köszönjük! Nagy szükségünk van rá.