Hirdetések

Hirdetések 2018. június 17-től június 24-ig.

  • Vasárnap évközi 11. vasárnap.
  • Este 19 órára Bartl Erzsébet orgonaestjére hívjuk az érdeklődőket.
  • A nyári időszakban változik a plébániai iroda nyitvatartása! Csütörtökön és pénteken zárva, szombaton 9 és 12 óra között várjuk az egyházi ügyeket intézőket.
  • Pénteken Marco testvér meglátogatja beteg testvéreinket. Papi, szerzetesi hivatásokért szentségimádást tartunk 17 órától. Utána a szentmise 18 órakor kezdődik.
  • Szombaton a 7 órakor kezdődő szentmisét Magyar Hazánkért ajánljuk fel, majd az azt követő szentségimádáson is azért imádkozunk. 9 órától délig a templom nyitva a szentgyónás elvégzésére és imádságra.
  • Vasárnap az évközi 12. vasárnap. E naptól kezdődően – a nyári időszakban – elmarad a 11.30-kor kezdődő szentmise. Az olasz nyelvű szentmise 10.30-kor kezdődik. Az esti szentmisét pedig 19 órakor kezdjük.
  • Sajnálattal közöljük, plébániánk úgy nevezett ,,vonalas telefonja” műszaki okok miatt még mindig nem működik. Ezért fax szolgáltatás sincs. Elérhetőségünk személyesen a plébániai iroda nyitvatartási idejében, illetve a szentmisék után a sekrestyében vagy interneten, (E-mail címünk: alsovizivarosiplebania@gmail.com) valamint plébániai kormányzó urunk, Marco testvér mobiltelefonjain várja a hozzáfordulókat. Ezek: +36 30 463 7544, vagy +36 20 66 33 593

Kedves híveink!

Egyházközségünk fenntartására, kiadásaink fedezésére várjuk egyházi hozzájárulásuk, más néven az  egyházi adó befizetését a 2018. évre. A hozzájárulás mértéke mindenki lelkiismeretére van bízva. Ajánlott összeg az éves jövedelem 1 százaléka. Számítunk szíves megértésükre. Itt hirdetjük, akik az egyházi hozzájárulásukat bankon keresztül, átutalással szeretnék teljesíteni, adományukat a plébánia 11702036-22377731 számú bankszámlájára is átutalhatják. Sokan választják már ezt korszerű megoldást. Adományaikat előre köszönjük! Nagy szükségünk van rá.