Hirdetések

Hirdetések 2018. augusztus 19-től augusztus 26-ig.

  • Vasárnap az évközi 20. vasárnap.
  • Hétfőn, augusztus 20. államalapító Szent István királyunk főünnepe. Az ünnepi szentmise 10.30-kor kezdődik ez úttal magyar és olasz nyelven.
  • Buzdítjuk olvasóinkat, vegyenek részt a Szentjobb-körmeneten és az azt megelőző ünnepi szentmisén a Szent István bazilika előtt a téren, amely 17 órakor kezdődik.
  • Pénteken 17 órától szentségimádás papi és szerzetesi hivatásokért. Utána 18 órakor szentmise.
  • Szombaton a 7 órakor kezdődő szentmisét Magyar Hazánkért ajánljuk fel, majd az azt követő szentségimádáson is azért imádkozunk. 9 órától délig a templom nyitva a szentgyónás elvégzésére és imádságra.
  • Jövő vasárnap az évközi 21. vasárnap.
  • Templomunk egyik kántora, Lendvai István Gábor szeptember másodikán, vasárnap az esti szentmise után játssza el cd-re felvett műsorát templomunk orgonáján. Mindenkit szeretettel hívunk és várunk erre a nálunk mindig ingyenes hangversenyre.
  • Sajnálattal közöljük, plébániánk úgy nevezett ,,vonalas telefonja” műszaki okok miatt még mindig nem működik. Ezért fax szolgáltatás sincs. Elérhetőségünk személyesen a plébániai iroda nyitvatartási idejében, illetve a szentmisék után a sekrestyében vagy interneten, (E-mail címünk: alsovizivarosiplebania@gmail.com) valamint plébániai kormányzó urunk, Marco testvér mobiltelefonjain várja a hozzáfordulókat. Ezek: +36 30 463 7544, vagy +36 20 66 33 593

Kedves híveink!

Egyházközségünk fenntartására, kiadásaink fedezésére várjuk egyházi hozzájárulásuk, más néven az  egyházi adó befizetését a 2018. évre. A hozzájárulás mértéke mindenki lelkiismeretére van bízva. Ajánlott összeg az éves jövedelem 1 százaléka. Számítunk szíves megértésükre. Itt hirdetjük, akik az egyházi hozzájárulásukat bankon keresztül, átutalással szeretnék teljesíteni, adományukat a plébánia 11702036-22377731 számú bankszámlájára is átutalhatják. Sokan választják már ezt korszerű megoldást. Adományaikat előre köszönjük! Nagy szükségünk van rá.