Hirdetések

Hirdetések 2019. február 17-től február 24-ig.

  • Vasárnap az évközi 6. vasárnap.
  • Pénteken Szent Péter székfoglalása ünnepe. 17 órakor szentségimádás papi és szerzetesi hivatásokért, utána szentmise.
  • Szombaton a 7 órakor kezdődő szentmisét Magyar Hazánkért ajánljuk fel, majd az azt követő szentségimádáson is azért imádkozunk. Ezen a napon a szentségimádás csak 8.45-ig tart, mert Virth József kapucinus testvérünk örök fogadalmát teszi le Móron a 10.30-kor kezdődő szentmisén. Aki teheti, vegyen részt ezen az ünnepségen.
  • Jövő vasárnap az évközi 7. vasárnap. A szentmiséken országos  gyűjtés a katolikus iskolák javára.
  • Sajnálattal közöljük, plébániánk úgy nevezett ,,vonalas telefonja” műszaki okok miatt nem működik. Elérhetőségünk személyesen a plébániai iroda nyitvatartási idejében, illetve a szentmisék után a sekrestyében, vagy az interneten villámpostán, valamint plébániai kormányzó urunk, Marco testvér mobiltelefonjain várja a hozzáfordulókat. Ezek: +36 30 463 7544, vagy +36 20 66 33 593

Kedves híveink!

Egyházközségünk fenntartására, kiadásaink fedezésére várjuk egyházi hozzájárulásuk, más néven az  egyházi adó befizetését a 2019. évre. A hozzájárulás mértéke mindenki lelkiismeretére van bízva. Ajánlott összeg az éves jövedelem 1 százaléka. Számítunk szíves megértésükre. Itt hirdetjük, akik az egyházi hozzájárulásukat bankon keresztül, átutalással szeretnék teljesíteni, adományukat a plébánia 11702036-22377731 számú bankszámlájára is átutalhatják. Sokan választják már ezt korszerű megoldást. Adományaikat előre köszönjük! Nagy szükségünk van rá.