Hirdetések

Hirdetések 2024. május 26-tól június 2-ig.

  • Vasárnap  Szentháromság vasárnapja főünnep. A szentmisék a vasárnapi rendben.
  • Hétfőn Igualadai Boldog Tousy Soler József kapucinus emléknapja.
  • Keddtől péntekig májusban 17.30-tól lorettói litániát imádkozunk a Szűzanya tiszteletére  a templomban, amelyet szentmise követ.
  • Szerdán Szent VI. Pál pápa emléknapja.
  • Szombaton Szent Justinus vértanú emléknapja. 7.30-kor szentmise Magyar Hazánkért, majd szentségimádás 9.30-ig. A templom nyitva szentgyónásra és imádságra a déli harangszóig.
  • A következő vasárnap Krisztus Szent Teste és Vére, Úrnapja főünnep. Elmarad a szentmise reggel 8 órakor. Szentmise és körmenet – szokás szerint – a Szent Anna templomban 9 órától, majd jövünk a körmenettel templomunba. Az olasz nyelvű szentmise ezért 11.30-kor kezdődik. Este 18 órakor szentmise magyar nyelven.

Kedves testvérek!

Ez évben is számítunk szíves támogatásukra plébániánk fenntartásának,  kiadásainak fedezése céljából. Egyházi hozzájárulásukat, az úgy nevezett egyházi adót, – amelynek ajánlott mértéke az éves jövedelem 1 %-a és befizetése mindenki lelkiismeretére van bízva, – befizethetik a plébániai irodában annak nyitvatartási idejében, vagy a magyar nyelvű szentmisék után a sekrestyében készpénzzel. Van lehetőség bankon keresztül átutalni a plébánia 11702036-22377731 számú bankszámlájára. Sokan választják már ezt kedvező fizetési módot. Ha az egyösszegű befizetés gondot okoz, lehet akár több részletben is fizetni. Előre is nagy tisztelettel megköszönjük szíves támogatásukat!

Hozzászólások lezárva.